Det beste å holde i hånden, er en annen hånd..

♥ Informasjon til gjestene

Antrekk: Mørk dress.

Meny: Menyen for bryllupet vil være en overraskelse, men vi ønsker at du tar kontakt dersom du har noen allergier eller lignende vi må ta hensyn til! Trykk på kontakt i venstre sidemeny for kontaktinformasjon.

Transport: Vi er så heldige å ha tilgang på buss-sjåfør denne dagen. Oddemann - kamerat av brudens far, stiller velvillig opp for transport fra Lommedalen Kirke og til Slottet selskapslokale. Vi anbefaler alle å benytte seg av tilbudet, slik at det blir færrest mulig med bil utenfor Slottet. Dette gjør at selskapet kan dra samlet fra kirken, og kanskje spare en runde med taxi for de som ikke ønsker å måtte "lete opp" bilen igjen dagen derpå i Bærum :)

Vi er avhengig av å vite hvor mange som ønsker å benytte seg av dette tilbudet, og ønsker at dere tar kontakt med toastmaster Marius for å gi hurtig beskjed om dette vil være aktuelt for dere! (Senest 1.juli!)

Det kan hende vi må ta en "symbolsk sum" for bussturen, men dette kommer vi tilbake til! (Det vil ikke bli snakk om mer enn ca 20,- pr plass i bussen)

Overnatting: Det finnes flere muligheter for overnatting i kommunen, disse er plottet inn på kartet nedenfor. I kartet finner du også kirken og festlokalet samt lysaker stasjon og sandivka stasjon for de av dere som kommer med tog eller flytog.


Vis Marte & Ronny 28 august 2010 i et større kart

Har vært i kontakt med samtlige overnattingsteder for tilbud, men de beste tilbudene finner man på www.hotels.com, der finner man også flere gode hoteltilbud i Oslo sentrum.

Det er flere av våre gjester som har valgt Radisson Blu Park Hotel, dette bestilles billigst på http://www.hotels.com/. Hotellet ligger på fornebu og er ikke så veldig langt fra festlokalet.