Det beste å holde i hånden, er en annen hånd..

♥ Forlovere

Unni


Forlover Unni - er en av brudens aller, aller beste venninner. Hun er minst like vakker på innsiden som på utsiden!
De møttes første gang da de begynte i samme klasse på videregående skole. Det tok litt tid før deres vennskap utviklet seg slik det er i dag, men til gjengjeld er vennskapet blitt veldig sterkt! Jentene elsker hverandres selskap, og bruker mye tid på latter, skravling, råd og innerste tanker. De deler adskillige sorger og gleder, og er en like naturlig del av hverandres hverdag som i livets store hendelser. Bruden er stolt fadder for Unnis barn, og veldig glad for at også bryllupet er et stort øyeblikk de får dele med hverandre.

Harald


Brudgommens valg av forlover var selvskrevent, og kunne ikke være noen andre enn Harald. De to har fulgt hverandre siden ungdomsskolen, og sammen gjorde de gatene i Brønnøysund "utrygge". Brudgommen fikk en "bror" i Harald, han var en naturlig del ved middagsbordet hjemme i Sømnaveien. De har alltid vært en del av hverandres liv, og etter at begge flyttet til Oslo var det naturlig å bli samboere på Bislett.

Det sies at man har forskjellige mennesker i sitt liv til forskjellige behov, men brudgommen velger alltid Harald. Sammen kan de være alene, og det er godt å ha en bestekamerat som hjelper til med alt fra oppussing, dameråd, å bære deg hjem etter en fuktig kveld på byen, og en å ringe når livets opp- og nedturer må deles.