Det beste å holde i hånden, er en annen hånd..

♥ Bruden

Marte

aka. "brura"
- så dagens lys den 1.desember 1984. Oppvokst i et hvitt hus på Hvalstad i Asker, snublet hun seg gjennom barndommen med knall og fall og x-antall sting på knærne. Med en rolig og fornuftig storebror, kom lillesøster som et brak med sine "ulykkesfugl" tendenser synlig fra tidlig alder. Noen kaller det uvøren, mens bruden velger å kalle det "klomsete sjarmerende".. Intensjonene var alltid gode!

Gjennom barneskole, ungdomsskole og videregående fikk hun en herlig gjeng med venninner, som fortsatt er en viktig del av hennes liv. Med de har hun vært med på mye morsomt, hvor hobby, reiser, og fester er verdt å nevne.
At gode venninner er viktig, har bruden erfart ved flere anledninger. Det er alltid godt å ha sine fortrolige når latter, glede, tårer og vin skal deles. Da hun for 8 år siden ble alvorlig syk, har gode venninner i ettertid vært en nødvendighet. Det er ikke sjeldent de bruker hverandre som "hobby psykologer" og støttespillere, og er hverandres trygge base å vokse sammen med. Og selvom bruden har hatt sin del av uheldige opplevelser, knall og fall - har det alltid vært noen til å hjelpe henne opp igjen.

Men ETT fall var det ingen som ønsket å forhindre... og det var da bruden stupte med hjertet i hånden, for en staut mann fra Brønnøysund.