Det beste å holde i hånden, er en annen hånd..

♥ Brudgommen

Ronny


"Love hurts, love scars, love wounds and mars..." sang Nazareth, og lørdag kveld rundt fondue-settet er ukens høydepunkt. Året er 1975, og en stor liten gutt kommer til verden på Sykestua i Brønnøysund. I ekte 70'talls stil, får han navnet Ronny.

Med mamma vokser han opp i huset hos mormor og morfar Arthur, og her får han en grundig opplæring i matlaging og husstell.
Moren tar han med på "besøk" i barnehagen i nærområdet, hvorpå 4åringen utbryter: "joda, fint her - men her skal ikke jeg være..." Hjemme hos mormor var paradiset på jord.

Med stor familie, alle et steinkast unna - var barndommen fyllt med gode opplevelser. Med hjemmesydde slengbukser syklet han rundt på sin Apache sykkel, og avla familien gjevnlige besøk. Selvom han er enebarn, har han hatt mange "søstre" og "brødre" i venner, fettere og kusiner.

Brønnøysund ligger guttens hjerte nært, men ble til slutt for lite. Jobb lokker han etterhvert til Oslo, og det er her han i 2006 oppdager at "...love slettes ikke hurts", men er den beste følelsen han har opplevd. Med sin kjæreste Marte, og sønn Kristoffer - har de skapt sitt eget paradis på Østlandet, men hans nordnorske røtter vil alltid være en viktig del i deres liv sammen.